ЭРКИН КУРАШ БЎЙИЧА ЙИЛЛИК ЦИКЛИНГ ЎТИШ ДАВРИДА ТИКЛАНИШ ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ (The Conference Hub, 2025)
мақолада, эркин кураш бўйича йиллик циклинг ўтиш даврида тикла ниш воситаларины қўллашҳақида ёритиб берилган.