JAMIYATDA BARQAROR TARAQQIYOTNI TA’MINLASHDA BAG‘RIKENGLIKNING O‘RNI (The Conference Hub, 2025)
Bag‘rikenglik madaniyatini shakllantirishda axloqiy qadriyatlar uyg‘unligi, uning global xususiyatlarini tadqiq etish bo‘yicha ilmiy-nazariy izlanishlar olib borilgan. Tinchlik va taraqiyot, bag‘rikengliksiz taraqqiyot va demokratiya esa tinchliksiz rivojlanishi mumkin emasligi ijtimoiy falsafiy jixatdan tadqiq qilingan.