WAYS TO IMPROVE WOMEN'S ENTREPRENEURSHIP IN THE DEVELOPMENT OF THE SERVICE SECTOR (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada ayollar tadbirkorligining xizmat ko‘rsatish sohasidagi ulkan salohiyatiga alohida e’tibor qaratilgan. Ayollar tadbirkorligining muhim va ahamiyatli jihatlari chuqur o‘rganilgan.