TALABALAR VIRTUAL TEXNOLOGIYALAR SOHASIDAGI INFORMASION KOMPETENTLILIKNI RIVOJLANTIRISHNING DIDAKTIK XUSUSIYATLARI (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning virtual texnologiyalar sohasidagi informasion kompetentligini rivojlantirishda didaktik yondashuvlarning o‘rni, o‘qitish usullari va texnologiyalarining tanlanishi, interaktiv o‘quv muhiti shakllantirish bilan bog‘liq xususiyatlar yoritilgan.