“KASHTA TURLARI VA ULARNI TIKISHNI O‘RGATISH” MAVZUSINI O‘QITISHDA QO‘LLANILADIGAN INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada “Kashta turlari va ularni tikishni o‘rgatish” mavzusini o‘qitishda interaktiv metodlardan foydalanishning ahamiyati tahlil qilinadi. An’anaviy dars uslublaridan farqli o‘laroq, interaktiv metodlar o‘quvchilarning dars jarayonidagi faolligini oshirish, ijodiy fikrlashini rivojlantirish hamda kashtachilik bo‘yicha amaliy ko‘nikmalarini mustahkamlash imkonini beradi.