ESHITISHIDA NUQSONI BOR BALALAR UCHUN PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK SHAROITLAR YARATISHNING MOHIYATI VA ASOSIY XUSUSIYATLARI (The Conference Hub, 2025)
Pedagogika fanlari sohasidagi bilimlar yaxshilanishi bilan "pedagogik" va "psixologik" sharoitlar kabi tushunchalar yanada kengroq xarakterga ega bo'lib, bu o'z navbatida shaxsning pedagogik jihatdan shakllanishi bilan bog'liq. Ushbu omillar ta'lim sifatini yaxshilash muammosini keltirib chiqaradi. Tushunchalar lug'atida "shart" atamasi falsafiy kategoriya qatoriga kiradi va ob'ektning atrofdagi voqelikka munosabatini bildiradi