(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada rivojlanishida muammosi mavjud oʻquvchilarni ijtimoiy - maishiy tasavvurlarini rivojlantirish, tasavvur jarayonining ro’y berishi haqida qisqacha ma’lumot berilgan.