(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Talaffuzga o‘rgatish – eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilar maktabida muloqotning to‘liq vositasini shakllantirish vazifasini ko‘rib chiqadi. Nutqiy rivojlanmaslikni bartaraf etish nafaqat maxsus fan sifatidagi tilga o‘rgatishning zarur sharti, balki mehnaga tayyorgarlikning asosi hisoblanadi.