(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada ayollar tadbirkorligining xizmat ko‘rsatish sohasidagi ulkan salohiyatiga alohida e’tibor qaratilgan. Ayollar tadbirkorligining muhim va ahamiyatli jihatlari chuqur o‘rganilgan.