(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Мақолада туристик-меҳмонхона мажмуаларида умумий овқатланиш маҳсулотлари (товарлар) таннархи ҳисобини такомиллаштириш тартиблари баён қилинган. Бунда туристик ва меҳмонхона хизматларини кўрсатувчи хўжалик юритувчи субъектларнинг овқатланиш маҳсулотлари (товарлар) таннархи ҳисобини такомиллаштиришнинг ўзига хос хусусиятлари очиб берилган.