(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada folklorning bolalar adabiyotini shakllantirish va boyitishdagi hal qiluvchi roli o‘rganiladi. IMRAD (Kirish, usullar, natijalar, tahlil, muhokama) tuzilmasi ob’ektivi orqali biz folklorning bolalar hikoyachiligidagi tarixiy ahamiyatini, uning adabiy taraqqiyotga ta’sirini va uning zamonaviy rivoyatlarga ko‘rsatishda davom etayotgan doimiy ta’sirini o‘rganamiz.