(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Mazkur maqolada zoologiya fanini o‘qitishda loyihaviy ta’lim texnologiyalarini qo‘llashning nazariy-pedagogik asoslari yoritilgan. Loyihaviy faoliyat orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ilmiy-tadqiqot olib borish, tahlil va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar yordamida zoologiya ta’limining samaradorligini oshirish imkoniyatlari ko‘rsatib o‘tilgan.