(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada antroposentristik yondashuvning mohiyati, ijobiy va salbiy qirralari tahlil etilgan. Xususan, mazkur yondashuvning inson manfaatlariga xizmat qilishi barobarida, boshqa tirik mavjudotlar va ekosistemalarning ahamiyatini inkor etishi va ularni ekspluatatsiya qilishga olib kelishi natijasida vujudga keluvchi muammolar yoritib berilgan