(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Hozirgi kunda zamonaviy jamiyatda raqobatbardoshlik, innovatsion fikrlash, ilg‘or texnologiyalardan foydalanish madaniyati, shaxsiy va kasbiy o‘sish ehtiyoji har bir mutaxassisning asosiy sifatlariga aylanmoqda. Shu nuqtai nazardan, oliy ta’lim tizimi oldida ham global me’yorlar va milliy rivojlanish yo‘nalishlariga mos holda yangicha pedagogik yondashuvlarni shakllantirish, talaba shaxsini har tomonlama rivojlantirish, ularning ijodiy salohiyatini ro‘yobga chiqarish, amaliy faoliyatga tayyorlash kabi dolzarb vazifalar turibdi.