(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Maqolada muammoli kreditlarga ta’rif berilgan va ularning makroiqtisodiy tartibga solish va umuman iqtisodiyotni rivojlantirishdagi roli ochib berilgan; Zamonaviy sharoitda tartibga solish mexanizmi va ularni hal qilish usullari ko’rib chiqiladi.