(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada Transport ekspedistiyasi shartnomasi huquqiy tartibga solish asoslari tahlil qilinib, normativ-huquqiy hujjatlar hamda amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar yoritildi. Bundan tashqari, huquqiy bazani yanada takomillashtirishga qaratilgan takliflar, taqqosiy yondashuv va sud amaliyotidagi misollar o‘rganilgan.