(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada turkiy xalqlarning boy tarixiy merosi – milliy o‘yinlarining dolzarb muammolari va ularning ta’lim-tarbiya jarayonidagi pedagogik xususiyatlari yoritilgan. Milliy o‘yinlar yosh avlodni jismoniy va ma’naviy jihatdan kamol toptirishda, ularning ijtimoiy moslashuvi va madaniy qadriyatlarini singdirishda muhim vosita hisoblanadi.