(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalarni ingliz tilini chet tili sifatida o‘qitish (EFL) jarayonida qo‘llashning samarali usullari, shu bilan birga milliy madaniy merosni saqlab qolish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda ingliz tili o‘qituvchilari uchun innovatsion usullar va o‘zbek madaniyati elementlarini uyg‘unlashtirish orqali til o‘rganish samaradorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.