(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada shaxs psixologiyasini o’rganish uchun xosligi, shaxsning shakllanish jarayoniga shaxslararo munosabatlardan tashqari jamiyatdagi mavjud siyosiy doiralar va mafkuraviy qarashlar ham katta ta’sir ko’rsatishi to’liqroq yoritib berilgan.