(untitled) (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning virtual texnologiyalar sohasidagi informasion kompetentligini rivojlantirishda didaktik yondashuvlarning o‘rni, o‘qitish usullari va texnologiyalarining tanlanishi, interaktiv o‘quv muhiti shakllantirish bilan bog‘liq xususiyatlar yoritilgan.